Відомий російський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор і телеведучий Максим Галкін вирішив поспілкуватися зі своїми підписниками і опублікував опитувальник, в якому всі бажаючі могли задавати йому питання, що цікавлять.

На деякі з них чоловік Примадонни відповів в коротких сторіс. Найсмішнішим виявилося питання від фоловера: "Чи можна економити на своїй дружині???"

Галкін негативно похитав головою перед камерою, закривши очі. Потім відкрив їх і серйозним голосом вимовив - "Ні, це гріх..."

Також він опублікував і кілька інших питань-відповідей. Один з них був відносно того, яку б епоху вибрав шоумен, якби жив раніше.

"Росія 19 століття або Франція 60-х років 20 століття", - відповів він.

Скріншот сторіс, instagram.com/maxgalkinru

"Максим, коли "Лучше всех"? Моя мама втомилася чекати", - пише інший шанувальник зірки. На що отримав відповідь, що вже почали знімати, тому сподівається, що навесні вже вийде новий випуск. Також він зазначив, що скоро планується випустити на екрани і передачу під назвою "Музикаліті".

Скріншот сторіс, instagram.com/maxgalkinru

Ще один підписник поцікавився, чи була гумориста якась кличка в школі, на що отримав відповідь, що не було. "Завжди був просто Макс!", - сказав Галкін.

Скріншот сторіс, instagram.com/maxgalkinru

Раніше Hyser писав про те, що Галкін показав, як підросла його з Пугачовою дочка.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото молодої Пугачової і Кіркорова з волохатими грудьми.