Героїня проекту "Холостячка" Ксенія Мішина ось уже три дні сидить вдома. Вона розповіла підписникам про свою хворобу, проте точний діагноз не назвала.

Вона вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками і показала, що відбувається на її кухні. У коротких сторіс актриса і зірка "Крепостной" показала свою кухню, на столі якої стоїть купа продуктів і посуду.

"Трохи розслабилася!", - каже її голос за кадром.

Далі вона розповідає, що їй написав Євген Ковтуненко, який тільки дізнався про її хворобу і хворобу її сина Платона. У зв'язку з цим він вирішив організувати службу доставки їжі Ксенії і порадувати її смачними стравами, а її сина піцою.

Поки "холостячка" вела розповідь, її голос почув синочок, який без зволікання спустився з другого поверху і прибіг спробувати улюблену страву всіх дітей - піцу. Він з таким апетитом почав її поїдати, що Мішина розсміялася і помітила, що це найкраща реклама продукції.

Трохи пізніше вона поцікавилася у своїх підписників, що ж такого цікавого можна подивитися вдома, але тільки "не плаксивого".

instagram.com/stories/misha.k.ua

Згодом Ксенія вирішила помити волосся і розповіла підписникам, як вона домагається блиску і шовковистості волосся.

instagram.com/stories/misha.k.ua

Ну а після відправилася з сином на прогулянку, де він гуляв по прибережному льоду, а Мішина жартувала на камеру, що "всі мами її зараз вб'ють!".

instagram.com/stories/misha.k.ua

Раніше Hyser писав про те, що Олександр Еллерт розповів, чому не може кайфувати без Мішиної.

Також Hyser повідомляв, що Євген Кот розповів про роман з Мішиною.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина похвалилася формами в прозорій сукні.