Відома українська виконавиця Тіна Кароль опублікувала кілька кадрів зі звукозаписної студії, в якій проводить досить більшу частину свого часу.

В її Instagram все частіше і частіше з'являються домашні фотографії без фотошопу і яскравого макіяжу. На цей раз вона побалувала своїх фоловерів навіть знімком в нічній піжамі, що складається з міні-шортів і майки на тонких бретелях.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Вона також опублікувала уривок з одного з концертів і написала, що в березні побачиться зі своїми відданими шанувальниками.

"Ще разок тебе вдихну про запас...
Це як пісня на біс, або ще на хвилинку зі сцени зазирнути у ваші очі і почути шум оплесків.
У тобі все зводить мене з розуму красиво - це факт.
У березні Побачимося. Ваша Ти", - написала вона під знімками.

Шанувальники із задоволенням чекаю кожен раз зустрічі з улюбленою виконавицею: "Доброго Доброго ранку, називається))) 😍чекаємо зустрічі з вами)))", " До зустрічі 💜
Дуже чекаю ваших очей 😍
І спасибі, що діліться лайф постами, ви не уявляєте як такого зараз не вистачає 🙏 🏻 душевності, теплоти і природності 💜", "наша улюблена Ти❤️", "Я так обожнюю такі пости від вас 🔥 Моя шалена любов❤❤", " я слухаю пісню красиво і тут Тіна викладає пост з рядками з пісні красиво... це як взагалі працює?😂 💞 ", "Ти 🤧 ми так нудьгували ,нарешті лайв 💝 а чи буде альбом?",- пишуть вони.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль віддалася "диванним" утіхам з незнайомцем.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль показала екстремальну пластику.

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася "соковитими місцями".