Популярна українська співачка Надя Дорофєєва регулярно радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram і на цей раз співачка опублікувала загадкове фото і торкнулася теми любові.

Співачка одягла крихітний топ чорного кольору, довгі рукавички в тон і джинси чорного кольору. Вона встала напівбоком біля білої стіни, на якій за допомогою проектора наведена картинка зі словом "вихід" англійською мовою.

Під знімком артистка опублікувала довгий пост, в якому написала, що кожна людина боїться бути відкинутою в любові і здатися слабкою. Однак, якщо він зважиться і подолає цей страх, то попереду його може чекати справжнє диво.

Дружина Дантеса зізналася, що є досить сором'язливою натурою і соромиться говорити про свої почуття. Якщо всередині неї вирує почуття любові, то сказати про нього вона може тільки в "якісь супер емоційні моменти ну або після келишка))".

Разом з тим вона задає риторичне питання і пише, А хіба сила не в тому, щоб бути слабкими хоч іноді? "Хіба сила не в тому, щоб бути щирими і різними, нехай не завжди впевненими в собі?",- продовжує вона.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

"Мені здається бути сміливим-значить бути чесним, перш за все, з самим собою. А якщо хочеться сказати про кохання - наважуйся, спробуй. Тобі точно стане легше.
Нехай цей момент настане зараз, сьогодні❤️

Ми з командою нещодавно познайомилися з такими історіями кохання, з такими сміливими парами!!! Дуже хочу, щоб ви їх почули-скоро поділюся!",- закінчила свій пост співачка.

"Надя, твоя фраза: бути сміливим означає Бути чесним з самим собою в першу чергу ... підкорила моє серце 💔❤️спасибо спасибі за цей пост🙌 🏼", "ти так мене мотивуєш 🙏 🏻 спасибі тобі за все🤍", - подякували її підписники.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва в ангельському костюмі показала, що у неї під сукню.

Також Hyser повідомляв, що опухла Надя Дорофєєва показала, чим харчується о другій годині ночі.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала, що таке "кекс".