Дочка знаменитого музиканта і продюсера Костянтина Меладзе підкорила суддів проекту "Голос Країни". 17-річна Лія Меладзе взяла участь в "сліпих прослуховуваннях" і вразила всіх присутніх наповал своїми вокальними здібностями.

До слова, в числі тих, хто прийшов підтримати юну вокалістку, були її друзі, а ось зірковий батько в групу підтримки – не увійшов. Пізніше в бесіді з телеведучою Катею Осадчою Лія пояснила, що сама попросила тата не приходити, оскільки не хотіла, щоб увага публіки була прикута до її іменитих родичів. Про це пише РБК-Україна.

"Він хотів піти, але я не хотіла. Тому що прийшов мій час сяяти " - розповіла висхідна естрадна зірка. Більш того, Лія зазначила, що буквально «заборонила» батькові бути в залі, щоб його в результаті не покликали на сцену.

Що стосується реакції зоряного батька на рішення спадкоємиці йти в проект, то він їй не забороняв. Лія Меладзе додала, що і мама не була рішуче проти її появи в «голосі», але батьки дуже переживали за її психіку і за те, що шоу може стати досить серйозним випробуванням. У підсумку дівчина увійшла в команду Наді Дорофєєвої.

Лія Меладзе - це середня дочка Костянтина Меладзе і Яни Сум. Вона з раннього дитинства займалася в музичній школі, але через 4 роки - припинила заняття. Зараз дівчина намагається самостійно писати музичний матеріал, але говорить про те, що не все виходить, так, як вона задумує. Лія не втрачає надії створити суперхіт, але якщо не вийде, то вона з радістю буде співпрацювати з батьком.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Даша Астаф'єва підкорила шанувальників спокусливими формами в оригінальному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Злата Огневич апетитно задерла ніжку в тоненькій сукні.

Нагадуємо, що Катя Осадча і Юрій Горбунов показали, як відзначили річницю весілля в Парижі.