Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська продемонструвала своїм підписникам в Instagram, чим вважає за краще снідати вранці.

Артистка приготувала до чаю апетитні сирники, які відносяться до корисних продуктів харчування, адже їх склад практично натуральний. Такими сирниками можуть поласувати і дорослі, і діти. Особливо їх оцінять любителі бананів, адже в їх складі є корисний і дуже смачний фрукт.

Для приготування знадобиться один банан, упаковка сиру, одне яйце, трохи стевії замість цукру, одна ложка борошна. Все це подрібнити і змішати до однорідної маси. Далі необхідно сформувати самі сирники і обсмажити з двох сторін.

Скріншот сторіс, instagram.com/olgasumska

Скріншот сторіс, instagram.com/olgasumska

"На сніданок сирнички з бананом: пачка сиру, яйце, банан, трохи стевії, ложка борошна, смажимо на кокосовій олії і зверху трохи кокосової пасти", - написала Ольга прямо на сторіс, в якому показала апетитне блюдо поруч з чашкою чаю.

Наступного дня Ольга Сумська продемонструвала, як її чоловік Віталій Борисюк готує омлет по-французьки. Чоловік збив яйця і відправив їх на сковороду тонким шаром, формуючи тонкий пласт.

Скріншот сторіс, instagram.com/olgasumska

Скріншот сторіс, instagram.com/olgasumska

По всій видимості, в сім'ї Сумська-Борисюк готувати люблять обоє з подружжя. Можливо в цьому і полягає секрет міцного шлюбу - все робити разом?

Раніше Hyser писав про те, що донька Ольги Сумської похвалилася довгим розрізом на сукні.

Також Hyser повідомляв, що Ольга Сумська показала фігурку в міні-купальнику.

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала, як виглядає до качиними губами.