Зірка українського кінематографа Дар'я Петрожицька опублікувала у своєму мікроблозі нові фото. Артистка нерідко ділиться з шанувальниками кадрами зі свого зоряного життя, але на цей раз вона зворушила публіку знімками, на яких був запечатаний його кохана людина.

За сторінкою знаменитості в соціальній мережі Instagram стежать понад 300 тисяч передплатників, але артистка не раз говорила про те, що намагається тримати своє особисте життя в секреті. Відомо, що раніше Дарина Петрожицька була одружена з чоловіком на ім'я Олексій, але після 5 років спільного життя пора вирішила розлучитися.

Що стосується нового обранця зірки, то про нього практично нічого не відомо. Втім, в одному з інтерв'ю Дарина обмовилася, що він не публічна особистість, але зі світу кіно. На нових фото в Instagram Дарина Петрожицька зображена в обіймах свого бойфренда під час відпочинку в Єгипті. Пара прогулювалася по набережній і зробила кілька атмосферних кадрів.

Дар'я Петрожицька з бойфрендом. Фото: скріншот Instagram

У коментарях до публікацій актриси шанувальники побажали їй щастя і ідилії з коханою людиною, оскільки вона неймовірно яскрава і запальна дівчина:

А в бесіді з журналістами програми "ЖВЛ" Дарина розповіла, які сюрпризи робить їй коханий:

Раніше "Hyser" писав про те, що Руслана Писанка знепритомніла прямо на сцені і змусила шанувальників переживати про її здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що Злата Огневич знялася в новій пікантній фотосесії і приміряла стильний міні-наряд.

Нагадуємо, що українська співачка Гайтана кардинально змінила імідж і виступила на 40-Річчі колеги по естраді Віри Брежнєвої.