Син знаменитої української співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікувала у своєму мікроблозі зворушливе фото з дочкою. Знаменитий батько зворушливо повідомив своїм фоловерам, що його спадкоємиця знову відлітає на навчання за кордон.

Як відомо, Софія Євдокименко живе і навчається в Нью-Йорку. За кордоном дівчина вивчає дизайнерську майстерність, а також працює моделлю. Завдяки своїй розкішній зовнішності і ідеальній фігурі вона співпрацює зі світовими фотографами і знімається в різних фотосесіях. Що стосується особистого життя, то дівчина перебуває в романтичних стосунках з американським бізнесменом українського походження Денисом Жадановим.

У коментарях до посту фоловери обсипали представників зоряного сімейства численними коментарями і відзначили, що дочка дуже схожа на батька.

До слова, знаменита бабуся також не залишила цей пост без уваги:

Варто відзначити, що подібні кадри на сторінці Руслана Євдокименка з'являються дуже часто. Він із задоволенням ділиться з шанувальниками кадрів сімейної ідилії і з гордістю розповідає про успіхи своїх дітей. Крім дочки Софії, у Руслана і Світлани Євдокименко є син Анатолій. Молода людина займається музикою, діджеїнгом і знімається для модного глянцю.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі повідомили, що Руслана Писанка знепритомніла прямо на сцені.

Також наш портал розповів про те, що зірка українського кінематографа Дар'я Петрожицька приміряла незвичайний образ.

Нагадувати, що Зтала Огневич знялася в новій фотосесії і підкорила шанувальників у спокусливому міні-вбранні.