Коли в мікроблозі популярні співачки MARUV (Анни Корсун) виходить нова публікація, хейтери поспішають прокоментувати її і відзначити, що зірка виглядає дуже провокаційно.

Любителька латексних нарядів в свою чергу реагує на критику злостивців, а незворушно продовжує постити відвертий контент.

Як артистка опублікувала коротке відео, де разом зі своєю творчою командою виконала танець під одну зі своїх нових композицій.

Варто відзначити, що Maruv відноситься до категорії знаменитостей, які без сорому виставляють напоказ свої спокусливі форми, при цьому дівчина активно займається спортом і часто виставляє в мережі відеофрагменти своїх тренувань.

Що стосується творчості, нещодавно артистка говорила про те, що переживає невелику кризу. І щоб з ним впоратися, вона вирушила на відпочинок в Об'єднані Арабські Емірати. Звідти зірка естради постила яскраві кадри в купальниках і так само надихала злостивців на колючі відгуки.

Вона заявила ,що в новому році планує реалізувати масу планів і порадувала цінителів свого таланту: "відпочивати завжди добре! Але я вриваюся в новий робочий рік! Тому в наступному місяці вас чекає прем'єра від Sharlotta Ututu, і зовсім скоро танцювальний трек від MARUV 🔥".

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич підкорила соцмережі новою фотосесією в міні-сукні.

Також наш портал розповів про те, що співачка Анна Седокова оголосила війну хейтерам і висміяла тих, хто постійно критикує її в мережі.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва влаштувала оригінальну фотосесію в якості рекламного промо нової пісні.