Днями популярна співачка і екс-солістка групи " ВІА Гра» Віра Брежнєва відзначила свій 40-річний ювілей. Святковий захід пройшов в одному з відомих київських ресторанів в компанії близьких і друзів знаменитості.

Також серед гостей були присутні представники сучасного шоу-бізнесу. Гостей розважала сама іменинниця та її колеги по естраді, зокрема, українська виконавиця Гайтана. Одним із зворушливих моментів вечора стало те, що Віра Брежнєва виконала танець разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе під ліричну композицію «Шаленій».

Але найбільше присутніх зворушило авторське виконання пісні " Салют, Віра!"Костянтином Меладзе.

Через деякий час Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці короткий відеозвіт про те, як пройшла вечірка і отримала масу коментарів від фоловерів:

Втім, не обійшлося і без критичних зауважень і докорів у тому, що вокалістка поводиться не за віком. Деяким інтернет-користувачам здалося, що її міміка демонструє її невихованість:

Втім, сама артистка не раз говорила про те, що хейт від сторонніх людей не вибиває її з колії і не здатний вплинути на її самооцінку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич похвалилася розкішною фігурою в міні-сукні під час нової фотосесії.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олі Полякової показала, як виглядає в купальнику і отримала схвальні порівняння від шанувальників.

Нагадуємо, що Анна Седокова влаштувала пікантну фотосесію і нарвалася на критику хейтерів.