Нещодавно в мережі з'явилося фото російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка, як відомо, вже третій рік бореться з раком.

На знімках, опублікованих в росЗМІ, була зображена машина чоловіка артистки Петра Чернишова і поруч з ним під час поїздки сиділа жінка.

Журналісти припустили, що це була Анастасія Заворотнюк, яка через важку хворобу змінилася практично до невпізнання. При цьому офіційних коментарів від родичів актриси в мережі не з'явилося.

А єдиною, хто відповів на запитання шанувальників на цю тему, стала старша дочка Анастасії Заворотнюк Анна. Вона опублікувала кілька Instagram Stories і прокоментувала ситуацію.

Дівчина заявила що ті, хто опублікував ці фото, не бояться покарання вищих сил і здивувалася тому, що її хвору матір все ніяк не залишать у спокої. До слова, Анна Заворотнюк довгий час мовчала і уникала питань про стан здоров'я знаменитої родички, але в минулому році зізналася, що мама дійсно серйозно хвора.

Щоб впоратися з внутрішніми переживаннями і навчитися жити з усвідомленням того, що близька людина знаходиться на межі смерті, вона навіть звернулася за допомогою до психолога.

Що стосується фігуриста Петра Чернишова, то він взагалі не спілкується з представниками ЗМІ і не робить публікацій в соцмережі. До слова, 6 лютого 2022 року йому виповнився 51 рік і Його привітала колега по льодовій арені - Тетяна Навка. Вона розмітила його спільне фото з Анастасією Заворотнюк і написала: "мені хочеться побажати тобі багато сил, здоров'я, світлої смуги в житті, радості і щастя! 🙏🙏🙏".

Раніше "Hyser" писав про те, що актріса Дар'я Петрожицька порадувала шанувальників незвичайним вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Злата Огневич підкорила фанатів ідеальною фігурою в стильній сукні.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової переплюнула зіркову маму і опублікувала яскраві фото в купальнику.