Відома співачка Злата Огневич розповіла своїм підписникам, що провела практику оновлення методом розбору власного гардеробу.

У своєму Instagram вона розповіла, що даний ритуал є для неї нічим іншим, як оновленням енергії.

Артистка впевнена, що у прекрасної половини людства існує дилема вибору красивого вбрання - особливо якщо мова про сукню. Огневич вважає, що правильно вибране плаття надає впевненість і силу.

"Нещодавно я зробила розбір гардеробу і скажу, що це крута практика оновлення. Як гардероба, так і енергії, у мене саме так все і працює. Дівчатка, у нас адже завжди дилема - вибрати сукню)) та таке, щоб красиво, актуально, і компліменти зібрати дуже хочеться. Красива сукня - це завжди про впевненість і жіночу силу!",- пише знаменитість.

Для сьогоднішньої фотосесії вона обрала сукню червоного кольору, адже саме в ній вона вважає себе жіночною.

"А червона сукня ❤ ️ - це завжди про любов, жіночність і привабливість! Моя нова сукня з кристалами від @mysoul_brand-подвійне комбо і WOW ефект, ідеально для вечірнього образу! І ще воно дуже сценічне 🤩 Так що, чекайте сторі 🔥", - пише "холостячка".

Огневич зробила кілька знімків у сукні та відеозапис, на якому позувала з шикарним макіяжем. Фолловери захопилися красою і фігурою зірки:" на цих фото прекрасно все: сліпуча посмішка, шикарна фігура, обладнаний загар, ну і, звичайно ж, прекрасне Плаття❤️🔥", " Боже ну яка краса 😃 🔥 А колір МММ..💃🏻😊👍🔥🔥🔥", "Ваууу Ві неперевершена ❤️❤️❤️🔥", "Ви прекрасні❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥Прекрасна,витончена,жіночна,ніжна,талановита,неймовірна Злата❤️".

Раніше Hyser писав про те, що Злата Огневич у нижній білизні розсекретила улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що новий "Холостяк" показав своє обличчя і розповів, кого він хоче прямо в ефірі.

Нагадаємо, що Злата Огневич розповіла, як Андрій Задворний розбив їй серце.