Погодьтеся, що "один вдома" - кіно, без якого не обходяться жодні новорічні свята. Ще б пак, білявий хлопчина з ангельським обличчям, великими блакитними очима, але дуже кмітливий і з хорошим почуттям гумору полюбився глядачам з перших хвилин фільму. Хоча, як виявилося, Маколею Калкіну і грати не довелося, так як пустував він практично з самого раннього дитинства в житті. Тепер він виріс і сам приміряє щодня роль батька.

Так, 5 квітня 2021 року 40-річний Маколей Калкін і його 33-річна кохана Бренда Сонг вперше стали батьками. У пари народився син, якого вони назвали Дакота Сонг Калкін.

До речі, відзначимо, що хоч дитина у актора перший, але за плечима у нього шлюб в 17 років з актрисою Рейчел Майнер, а також 10 років відносин з актрисою Мілою Куніс.

Не дивно, що спочатку пара довгий час приховувала свої стосунки, і навіть не публікувала спільних фото. І тільки перед народженням дитини зірка фільмів "Хороший син" і "Один вдома" зізнався, що дуже щасливий з Брендою і хоче створити велику сім'ю.

У свою чергу актриса Бренда Сонг в одному з інтерв'ю зізналася, що"люди просто не уявляють, наскільки Мак добрий, відданий, милий і розумний".

"Ви не можете бути поруч з ним і не бути щасливою. Він особливий. Він дуже багато працював, щоб бути тим, ким він є", — відверто розповіла знаменитість.

А днями стало відомо, що Маколей Калкін вирішив розлучитися зі статусом холостяка і одружується на матері свого сина. Журналістам вдалося сфотографувати пару під час прогулянки. При цьому всі звернули увагу на кохану Маколея, на пальці якої красувалося кільце з величезним діамантом. Кломе того, всі звернули увагу на красивого малюка, якого на руках тримав актор.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядав актор Станіслав Боклан.

Також наш портал розповів про те, що актриса Ольга Сумська поділилася секретом стрункості і фігури.

Нагадуємо, що у Мережу потрапили кадри "бійки" Андрія Малахова і знаменитого стиліста через яскраву шубу.