Екс-учасник група "Врємя и Стікло" Олексій Завгородній поділився дивним фото після розлучення.

Артист завжди чесно відповідав на питання про своє особисте життя, а тому не став приховувати від фанатів і новину про своє розлучення з Анною після восьми років шлюбу. Ця заява Завгороднього вразила його шанувальників, які не зрозуміли, що стало причиною такого рішення подружжя.

Олексій Завгородній запустив себе після розлучення з дружиною, фото: факти

Однак на цю тему сам Олексій не любить поширюватися, а ось дружина Анна розповіла, що причиною їхнього розлучення стало те, що у коханого завжди на першому місці була робота і музика, а вона хотіла справжню сім'ю, дітей. Власне, після розставання артист з головою пішов у роботу над своїм сольним альбомом.

За його словами, він не перебуває в активному пошуку і йому цілком комфортно самому, але сходити на побачення - для нього не проблема. Адже Олексій відкритий для нових відносин. Поки ж він насолоджується своїм холостяцьким життям, про що свідчать його фото в соцмережах.


До слова, Анна і Олексій зберегли теплі стосунки навіть після розставання, що вельми рідкісне явище в наш час. У них велика історія, адже пара зустрічалася з 15-річного віку, їх пов'язує велика кількість теплих спогадів і спільно пережитих невдач. Так що з їхнього боку було дуже мудро розлучитися на дружній ноті.

Зараз Анна не розповідає про нинішні свої стосунки, а ось музиканту вже встигли приписати романи з кількома зірками.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва без макіяжу здивувала фанатів неохайним виглядом.

Також наш портал повідомляв, що Позитив після розлучення показав свою нову любов, що потрясло його фанатів.

Нагадуємо, що Дорофєєва в мікрокупальнику показала себе без макіяжу, що не стало великою несподіванкою для її шанувальників, які звикли бачити її будь-хто.