Популярну українську виконавицю Тіну Кароль підловили в обіймах Михайла Поплавського.

Варто відзначити, що саме він поділився новим фото з нею, заінтригувавши тим самим своїх передплатників. Справа в тому, що Поплавський є одним із засновників Приватного вищого навчального закладу "Київського університету культури"(КУК) і, судячи з усього, він знайшов новий спосіб за допомогою Кароль привернути увагу до свого ВНЗ.


Так, не встигли українці відійти від новини про те, що Михайло Поплавський у своєму університеті відкриває новий факультет ТікТок, як він ошелешив ще однією заявою. На своїй сторінці в Instagram він поділився фото з Тіною Кароль, в підписі до якого натякнув, що вона може очолити кафедру в його ВНЗ.

"Як ви думаєте, Тіна Кароль очолить кафедру? Так чи ні?",- попросив відповісти своїх передплатників Поплавський.


Користувачів така перспектива безумовно порадувала і вони відзначили, що вони були б раді цьому. Для багатьох Тіна Кароль є яскравим прикладом того, як наполегливою працею можна досягти успіху.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль показала постільне відео 10-річної давності, від якого її аудиторія залишилася в захваті.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак в яскравому купальнику розповіла про вдале "сполучення", ошелешивши фанатів.

Нагадуємо, що телеведуча Леся Нікітюк показала рідкісні постільні фото без макіяжу, продемонструвавши свій ідеальний ранок.