На початку лютого стартував новий сезон Українського Тижня моди. На подіумі Ukrainian Fashion Week з'явилися відомі моделі і телеведучі, в тому числі, Олександра Кучеренка.

Дружина знаменитого телемандрівника Дмитра Комарова продефілювала в стильному і елегантному вбранні від дизайнера Юлії Перехрестової. Сукня-піджак асиметричного крою та чоботи-панчохи гармонійно підкреслили ідеальну фігуру переможниці конкурсу краси "Міс Україна-2016". Оригінальним доповненням образу став макіяж з бровами синього кольору.

До слова, Олександру Кучеренко і Дмитра Комарова називають однією з найкрасивіших пар сучасного шоу-бізу. У вересні минулого року пара відзначила п'яту річницю з моменту знайомства. І тоді українська красуня написала у своєму мікроблозі:"цього дня рівно 5 років тому...))) подвійне щастя звалилося на голову❤️😁".

Фанати зіркового подружжя з нетерпінням чекають, коли ж вони оголосять про поповнення в сімействі і переконані, що у них буде не одна дитина. Втім, якщо врахувати, що весілля зірок було таємницею і публіка дізналася про неї постфакум, то і подібні новини вони не стануть відразу повідомляти громадськості.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина телеведучого Микити Добриніна підкорила соцмережі ефектними кадрами з Сейшел.

Також наш портал розповів про те, що Катя Осадча похвалилася зворушливим фото з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала, як прогулюється біля смітника і викликала фурор в соцмережах.