31-річна Надія Дорофєєва, екс-солістка групи" Время и Стекло", безумовно, - прикраса української естради. І правда, на тлі деяких вітчизняних і зарубіжних зірок, які розтратили свою красу на згубні звички і розгульне життя, ця дівчина вигідно відрізняється. Вона не боїться бути справжньою, пустотливий і природною.

Відома українська співачка Надія Дорофєєва має багато шанувальників у соцмережах, адже за її життям в Instagram стежить 5.1 мільйона чоловік. Не дивно, що знаменитість практично щодня оновлює сторінку новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і професійного життя.

При цьому від поглядів шанувальників і злостивців не вислизають ні найменші зміни в зовнішності та іміджі популярної співачки і вони залишають під кожною публікацією безліч коментарів.

3 лютого Надя Дорофєєва опублікувала в мережі уривок свого майбутнього треку і запропонувала шанувальникам взяти участь в челленджі, записавши танець під нову пісню.

"Новий руху на #raznotsvetnaya 🌴 чекаю ваші відосики тепер з хештегом) буду лайкати 🤍 " - підписала співачка відео.

Відзначимо, що руху для інтернет-флешмобу Дорофєєва записала в звичайному домашньому образі, з розпатланим волоссям і без грама косметики на обличчі. Зіркова красуня позувала в білій футболці, яку зав'язала вище талії і брюках Oversize білого кольору, демонструючи не тільки яскравий танець, а й струнку фігуру.

Шанувальники відзначили, що в силу своєї молодості артистка виглядає свіжо і чудово, і цілком прекрасно може обходитися без макіяжу. Більш того, шанувальники Дорофєєвої відзначили, що без макіяжу знаменитість їм нагадує бешкетну дівчину.

Так, на відео яке знаменитість опублікувала у своєму TikTok-акаунті, вона танцює і гримасує перед камерою.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Андрій Малахов вбрався в яскраву шубу.

Нагадуємо, що Лера Кудрявцева збентежила фанатів дивним відео.

Також портал Hyser інформував, що Софія Ротару перехворіла коронавірусом.