Блогер і переможниця дев'ятого сезону "Холостяка" на СТБ Дар'я Квіткова - одна з небагатьох дівчат, які використовували участь в романтичному шоу на всі 100%. Ще б пак, тепер її пару з Микитою Добриніним вважають однією з найкрасивіших пар України і за їх сімейним життям стежать мільйони.

Нещодавно стало відомо, що зіркове подружжя Микита Добринін і Даша Квіткова разом з сином (зараз хлопчикові півроку) вирушили на Сейшельські острови, щоб відпочити в теплі і спокої. Повний звіт з довгоочікуваної відпустки пари можна дивитися на сторінці Даші в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона осіб.

При цьому в раю на землі виявилося не все так спокійно. Якщо на початку відпочинку трохи вередував їх дитина, то пізніше дружина Микити Добриніна сильно поранила палець і лікарі заборонили їй купатися в океані.

З проблемою на островах зіткнувся і Микита Добринін.

"Тільки ледачий не помітить, як сильно я обгорів. А хтось каже, що на Сейшелах не сезон", - поскаржився в одній з публікацій екс - "Холостяк".

Як би там не було, а відпустка телеведучого Микити Добриніна і його дружини Даші Квіткової, добігає кінця, тому дівчина вирішила наостанок похвалитися ідеальною засмагою, а також поміркувати про стосунки чоловіка і жінки.

Так, вдало обраний ракурс розкішно підкреслив оксамитовий загар білявої красуні і її шикарні форми, які вона скромно прикрила сердечком.

"...бажання бути тобі гаванню, силою і чимось дивовижним. Якщо коли-небудь стане зовсім несмачно і заплачеться, плач у мене на колінах, залишившись при цьому воїном", - підписала вона фото, мабуть звертаючись до чоловіка.

Реакція Добриніна не змусила себе чекати.

"Лади, домовилися, малишка❤️" - прокоментував чоловік пост.

За три години публікація зібрала понад 50 тисяч лайків і багато коментарів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських показала фото в ліжку і поскаржилася на свій стан.

Також наш портал розповів про те, що старша дочка Олі Полякової в зухвалому вбранні підкорила фанатів схожістю з мамою.

Нагадуємо, що Дружина Віктора Павліка поділилася планами на пластичні операції і розповіла, чому хоче міняти зовнішність.