Станіслав Боклан активно знімається у фільмах, а також грає на сцені Київського академічного Молодого театру. Широку популярність в української аудиторії отримав завдяки серіалам "Слуга народу", "Папік" і "Кріпосна".

На відміну від різнокаліберної творчого життя, особисте життя актора вельми буденне, і в той же час дуже щасливе. Є дружина, Наталія Кленіна, і дочка від першого шлюбу з актрисою Оленою Дудич Марія. Також, у Кленіної є син, якого Станіслав виховував як рідного. До слова, у сина є двоє дітей - хлопчик і дівчинка – яких іменитий актор виховує як власних онуків.

Станіслав Боклан з дружиною Наталією, скріншот з особистої сторінки актора в мережі Instagram

Однак в мережі гуляє безліч знімків молодого Станіслава Боклана, які на власні очі демонструють шикарні зовнішні дані актора, і наводять на думку, що свого часу артист був ще тим серцеїдом і згубив не одне дівоче серце.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що тренер Аніта Луценко відростила волосся і показала свіжі фото в купальнику.

Нагадуємо, що українська актриса Ольга Сумська розповіла про свої секрети, які дозволяють зірці залишатися стрункою.

Також портал Hyser інформував, що співачка Тіна Кароль показала архівне відео, яке багато років приховувала від своїх шанувальників.