Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумсьа розповіла, що допомагає їй залишатися стрункою багато років.

55-річна артистка поділилася з виданням "УНІАН" власними секретами стрункості, які ніколи її не підводили.

За її словами, крім занять спортом, вона склала власне меню і підібрала раціон, якого дотримується постійно. Це все допомагає їй не тільки бути у формі, але і відчувати себе прекрасно.

Регулярні фізичні навантаження, правильне харчування, а також контрастний душ допомагають бути завжди бадьорою, стрункою і здоровою.

"У мене є кілька методів, завдяки яким я тримаю своє тіло в тонусі. Я стежу за своїм харчуванням, бігаю на тренажері або в парку, приймаю контрастний душ і влаштовую собі розвантажувальні дні," – сказала вона.

Телеведуча розповідає, що навіть після святкового застілля, вона влаштовує собі розвантажувальні дні, які швидко допомагають їй прийти у форму. В основному в ці дні вона харчується вівсянкою, гречкою і яблуками.

Сумська каже, що досить кілька днів такої дієти, щоб повернути тонус своєму тілу і прибрати набряки. Дієтичне розвантаження дозволяє відчути прилив бадьорості, подарувати сил і повернутися в колишній режим.

"Ще, як варіант, я виділяю собі день, коли їм тільки вівсянку і запечені яблука. Мінус один кілограм гарантовано", - розповіла ведуча.

Раніше Hyser писав про те, що донька Ольги Сумської похвалилася довгим розрізом на сукні.

Також Hyser повідомляв, що Ольга Сумська показала фігурку в міні-купальнику.

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала, як виглядає до качиними губами.