Шоу-бізнес знає безліч пар, які розпадалися з вини коханок, які з'явилися, коли ті ще були одружені. Не всі чоловіки можуть встояти перед іншими дівчатами - особливо якщо вони молодше і часто привабливіше.

Видання "Обозреватель" навів у приклад кілька пар, які розпалися з вини інших дівчат.

Яна Сум і Віра Брежнєва

Відомий продюсер Костянтин Меладзе був одружений на українці яні Сум 19 років поки в його житті не з'явилася учасниця групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва. Музикант залишив дружину і трьох дітей і одружився на Брежнєвій. Їх весілля відбулося в Італії в 2015 році. До цього часу пара не афішувала свої стосунки, хоча жити вони почали разом ще в 2012 році.

Олена Войченко та Христина Гірник

Відомий телеведучий Володимир Остапчук одружився на Олені Войченко в 2007 році. У шлюбі у пари з'явилося на світ двоє дітей. Вони були щасливі і були однією з найміцніших шоу-бізнесу, поки не з'явилася інша жінка і ім'я її Крістіна Гірник.

Дівчина працює нотаріусом. Остапчук зробив новій коханій пропозицію в 2020 році. У цьому ж році він розлучився з Войченко, яка називає його аб'юзером і нарцисом, а нова обраниця звинувачує її в наклепі.

Дженніфер Еністон і Анджеліна Джолі

Дженніфер Еністон з Бредом Піттом була в шлюбі близько 5 років. Пара досить гармонійно виглядала разом, а фанати завжди милувалися їх загальним стилем, коли ті виходили в люди. Дітьми пара не встигла обзавестися.

Під час зйомок драми "Місіс і містер Сміт" у Пітта спалахнули почуття до Анджеліни Джолі. Її звинувачують в тому, що вона зруйнувала міцний шлюб актора, хоча сама Джолі стверджує, що Пітт втомився від Еністон.

Пітт і Джолі були разом п'ять років. У них народилося троє дітей. Плюс троє прийомних. Після гучного розлучення в 2020 році, було прийнято рішення залишити дітей жити в мамою.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак показала себе під гіпнозом.

Також Hyser повідомляв, що нова дівчина Гаріка Харламова вляпалася в скандал.

Нагадаємо, що Настю Каменських ракритикували за фото свого "пирога".