Всесвітньо відома американська співачка Ріанна буквально три дні тому оголосила про те, що скоро стане мамою. Виконавиця вагітна від репера A$AP Rocky.

Після цієї новини в Instagram співачки з'явилися нові знімки, на яких вона прорекламувала губну помаду, але пыдписникам було цікаво зовсім не це - вони жадали побачити артистку в "новому тілі". Три дні вони чекали нових знімків, але майбутні батьки не квапили радувати армію своїх відданих фанатів.

Після цього на них посипалося безліч коментарів з проханням показати себе нову. "Це не те, що ми хочемо від вас бачити зараз", "ви оголосили про вагітність, і замість того, щоб розповісти що-небудь, публікуєте це", "ми хочемо фотографії з животиком", – написали вони.

Через добу Ріанна все ж зважилася і опублікувала "вагітні" фото, на якому вже чітко видно її кругленький живіт. На першому знімку вона відображена у футболці оверсайз. Співачка стоїть боком, піднявши одяг.

Вагітна Ріанна, instagram.com/badgalriri

І ще три знімки, на якому позує з коханим. Всі вони зроблені на вулиці. Ріанна відображена в джинсах і рожевому плащі, розстебнувши його на животі, який прикрашають різні ланцюги і камені.

Вагітна Ріанна, instagram.com/badgalriri

Вагітна Ріанна, instagram.com/badgalriri

Вагітна Ріанна, instagram.com/badgalriri

Після публікації на зірку посипалося безліч привітань з первістком і прекрасних коментарів про те, як вона чарівно виглядає в цей прекрасний період.

Раніше Hyser писав про те, що Ріанна спантеличила шанувальників відвертим фото.

Також Hyser повідомляв, що Рон з "Гаррі Поттера" показав свою однорічну дитину.

Нагадаємо, що жінка Миколаєва розповіла, як він відреагував на її вагітність.