Після того, як Слава Камінська почала розвивати свою творчість поодинці, її популярність сильно зросла. І не дивно, адже тепер її асоціюють окремо від музичного колективу, звертаючи більше уваги на стиль співачки, її образ, ідеї, а також на особисте життя, яке досить цікаве і різноманітне.

Варто відзначити, що пісні Камінської нітрохи не менш популярні, ніж у «НеАнгелів». І це хороша ознака для успішного творчого майбутнього знаменитості.

Але не піснями єдиними цікава Слава Камінська. Шанувальники люблять стежити за особистим життям зірки, відзначаючи її відмінний стиль у виборі одягу та аксесуарів. Втім, частіше ніж стиль, обговорюють шикарну фігуру і зовнішність співачки.

Один з найсвіжіших кадрів, який Камінська опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, демонструє всю велич зірки. Прозорий чорний комбінезон з фатину, під яким видно чорний боді, і чорні ботфорти, які підкреслюють видатні форми знаменитості. До слова, її новий світлий колір волосся на чорному тлі одягу виглядає яскраво і соковито.

Шанувальники були вражені зовнішністю Камінської і усипали її численними компліментами і коментарями.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва показала соковиті кадри в купальнику.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська поділилася спогадами про Кузьму Скрябіна.

Також портал Hyser інформував, що Лесю Нікітюк помітили в компанії чужого чоловіка.