Олександр Еллерт свого часу підкорив серце "Холостячки" Ксенії Мішиної. За їхнім романом спостерігала вся Україна, радіючи, що така чудова пара збіглася завдяки телевізійному проекту «Холостячка».

Однак щастя тривало недовго, і через трохи часу пара розлучилася. Про причини точно не відомо, проте в одному з інтерв'ю Ксенія Мішина розповіла, що стосунки були «токсичними». Що саме це означає - не уточнила.

Після розставання кожен зі знаменитостей продовжив жити своїм звичайним життям. Обозреватель повідомляє, що Олександр Еллерт планував на час полетіти в Америку.

Артист зізнався, що деякий час назад на нього звалилася маса проблем, в тому числі особистого плану. Також Еллерт зізнався, що відчував фінансові труднощі. І він вирішив на час виїхати з України, щоб перезавантажитися.

Еллерт хотів покинути країну на невизначені терміни і пожити в США. Були навіть куплені квитки на рейс, проте в останній момент виліт скасували, і, за словами артиста, через це він втратив велику суму грошей.

"Було достатньо причин виїхати в Америку: змінити атмосферу, покайфувати, але залишився в Києві. Все ок, живемо далі, кайфуємо тут"– - заявив комік.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Наталія Могилевська поділилася теплими спогадами про Кузьму Скрябіна, який трагічно загинув 7 років тому в страшній ДТП.

Нагадуємо, що співачка Юлія Проскурякова, яка є дружиною Ігоря Ніколаєва, розповіла, як чоловік відреагував на повідомлення про вагітність.

Також портал Hyser інформував, що українська музична виконавиця Слава Камінська вперше за довгий час перефарбувала волосся в інший колір.

Варто відзначити, що Андрій Данилко вдало поставив на місце путінського пропагандиста.