Найчастіше, публікації Наді Дорофєєвої стають хедлайнерами у вітчизняних ЗМІ. Адже шлейф популярності тягнеться за співачкою довгі роки, через що її аудиторія зростає, розвивається і надихає зірку на нові звершення в світі українського шоу-бізнесу.

Крім випуску нових кліпів і пісень, фанати звертають увагу на ті матеріали, які розкривають тему краси співачки. Все тому, що зірка – приклад для сотень тисяч молодих дівчат, який хочуть і зачіску, як у Наді Дорофєєвої, і костюм, і татуювання, і манікюр. Саме тому будь-які пікантні кадри, в яких розкрита тема зовнішності, викликають дикий захват у юних прихильниць.

На одному з останніх фото, які Надя Дорофєєва опублікувала на своєму особистому акаунті в соціальній мережі Instagram, співачка показала свої шикарні стрункі ніжки і нове татуювання. Помітно, що зірка посилено тренується і стежить за своїм харчуванням, так як на шкірі ні грама целюліту, ні натяку на «апельсинову скоринку».

Також співачка "залила" в мережу відео, в якому вбралася в чорне пальто і виставила ніжку. Для більш пікантного ефекту на своїх шанувальників, Дорофєєва одягла шпильки. На столику, на який співачка ефектно виставила ногу стояла пляшка ігристого напою, який згодом зірка розіграла між своїми фанатами.

Компліментів від вірних фанатів було не дуже багато, адже всі вони зосередилися на розіграші пляшки, через що і зовсім не звернули увагу на шикарний зовнішній вигляд кумира.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Андрій Малахов вбрався в яскраву шубу.

Нагадуємо, що Лера Кудрявцева збентежила фанатів дивним відео.

Також портал Hyser інформував, що Софія Ротару перехворіла коронавірусом.