За співачкою Вірою Брежнєвою раніше особливо ніхто не помічав любові до гірськолижних курортів, тому досить очевидно, що знаменитість у вільний від роботи час вирушила на Мальдіви.

Музична виконавиця досить часто ділилася з шанувальниками фотографіями з відпочинку, викликаючи у багатьох фанатів напади благородної заздрості, коли і собі хотілося б погрітися на сонечку, і похвалити кумира за шикарну фігуру.

На одному з коротких відео з відпустки, які Брежнєва опублікувала на особистій сторінці в мережі Instagram, у всій красі показані переваги відпочинку на Мальдівах-піщаний пляж, лазурний океан, пальми і сонечко. Співачка в кадрі виглядає не менш карколомно, ніж курорт. На Вірі Брежнєвої шикарний леопардовий купальник. Сидить знаменитість в позі лотоса, очевидно, медитуючи і насолоджуючись атмосферою відпочинку.

Шанувальники були солідарні з Брежнєвою з приводу пейзажу. Багато хто відзначив компліментами зовнішній вигляд зірки. Деякі вказали, що дуже дивно виглядає той факт, що співачка вкотре їздить на відпочинок без свого чоловіка Костянтина Меладзе.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що солістка групи KAZKA показала результати свого схуднення.

Нагадуємо, що у мережу злили фото Анастасії Заворотнюк.

Також портал Hyser інформував, що співачка Оля Полякова засунула мікрофон в одне місце, яке дуже приваблює чоловічий погляд.