Українська співачка, солістка групи "KAZKA"Олександра Зарицька вирушила на відпочинок до Барселони, звідки ділиться зі своїми передплатниками яскравими моментами італійської відпустки.

29-річна артистка опублікувала нові сторіс, в яких показала пам'ятки міста і прекрасні пейзажі. Вона зізналася, що дуже полюбила кухню Іспанії.

Також Зарицька не забула в черговий раз продемонструвала результати свого схуднення, опублікувавши ще одну сторіс, на якому позує перед дзеркалом в нижній білизні. Постройневшее тіло зірки покривають множинні татуювання, а мережива на бежевому бюсті так йдуть прекрасної Саше.

скріншот сторіс, instagram.com/kazka.band

Як відомо, за рік співачці вдалося позбутися від 30 зайвих кілограмів. Перші 20 вона скинула під час участі в телепроекті "Танці з зірками" 2021, але після вильоту з шоу продовжила займатися спортом і правильно харчуватися.

"Кілька слів про Барселону. Тут на кожному кроці неймовірна краса, і я не знаю, як встигну за кілька днів все обійти. Але просто переді мною зараз Саграда Фамілія... Я в шоці ... а ще тут дуже багато папуг, вони всюди і вони дуже дратують, якщо чесно. А ще тут дуже багато випічки, я вмираю кожен раз, коли проходжу повз, тому що вона дуже сильно пахне, і я себе стримую максимально", — поділилася зірка.

Раніше Hyser писав про те, що Олександра Зарицька здивувала незвичайним образом на шоу " Голос країни".

Також Hyser повідомляв, що Зарицька розповіла, як Данилко хотів її "запальничку" в під'їзді.

Нагадаємо, що солістка KAZKA зізналася в почуттях до партнера по "танцям з зірками".