У мережі з'явився знімок, на якому нібито зображений чоловік відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з раком головного мозку більше двох років.

На фото сидить чоловік з бородою, який дуже схожий на фігуриста, а поруч з ним напівлежачи сидить невідома жінка з короткою стрижкою, пише "Обозреватель". Шанувальники не впізнали в ній "няню Віку", але вважають, що це і є Заворотнюк, яку, по всій видимості, хвороба змінила до невпізнання, як це було з покійною Жанною Фріске.

Як відомо Анастасія Заворотнюк з осені 2019 року веде боротьбу зі смертельною недугою - гліобластомою головного мозку.

Фото з'явилося в закритій групі в Telegram, але незабаром масово поширилося по російських ЗМІ.

Користувачі мережі пишуть, що це хвороба змінила актрису до невпізнання і привели в приклад співачку Жанну Фріске, яка під час лікування погладшала і сильно змінилася. Вона страждала тією ж хворобою, що і Заворотнюк.

Співачка Жанна Фріске, фото: zmones.lt

До слова, не так давно по мережі поширилася інформація про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" втратила можливість говорити. Шанувальники порахували, що це мала на увазі дочка Заворотнюк після того, як в Instagram опублікувала stories, в якій написала, що важко переживає неможливість радитися з мамою. Але незабаром вона спростувала інформацію, що Анастасія Заворотнюк втратила промову.

Раніше Hyser писав про те, що донька Анастасії Заворотнюк відповіла про стан мами.

Також Hyser повідомляв, що дружина Сергія Жигунова похвалилася помолоділим обличчям.

Нагадаємо, що у родині Анастасії Заворотнюк трапилася нова біда.