Знаменита канадська виконавиця Клер Буше, відома як Grimes, показала шанувальникам нову татуювання. Малюнок, яким зірка прикрасила своє тіло має "інопланетний" характер і, в кінцевому підсумку, вона хоче отримати «тіло прибульця».

Так, 33-річна співачка опублікувала знімки в соцмережі в розділі Instagram-сторіз, а тому через час вони перестали бути доступними. Але, як то кажуть, інтернет пам'ятає все. Grimes нанесла на грудях білий візерунок і пояснила: «довгий повільний шлях до неземного тіла, повністю покритого білим пігментом». Про це пише УНІАН.

Як відомо, Клер почала покривати своє тіло подібними татуюваннями ще в квітні 2021 року. Тоді вона зробила перший малюнок, розроблений для неї художником Нусі К'єро і знаменитим тату-майстром Tweak T.

Клер Буше показала татуювання. Фото: Instagram

Клер Буше показала татуювання. Фото: Instagram

Крім цієї, у колишньої коханої Ілона Маска, є ще зображення голови прибульця на лівій руці і на пальці намальований алхімічний символ планети Юпітер. Ще на тілі артистки намальовані картинки, на які її надихнула гра The Legend of Zelda і Всесвіт "Володаря кілець".

Клер Буше показала татуювання. Фото: Instagram

Клер Буше показала татуювання. Фото: Instagram

Як відомо, виконавиця Grimes близько трьох років зустрічалася з американським бізнесменом Ілоном Маском. Навесні 2020 року вона народила голові корпорації Tesla сина, якому зіркові батьки вибрали дуже незвичайне ім'я - X Æ A-12. Восени 2021 року пара розлучилася.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сальма Хайек показала, як виглядає в 55 років без макіяжу.

Також наш портал розповів про те, що дочка Хіта Леджера пішла по стопах знаменитого батька.

Нагадуємо, що знаменита модель показала, як зробила собі золоті протези замість ніг.