Зовнішність 74-річної співачки Софії Ротару часто обговорюється в мережі. Безумовно, частіше шанувальники говорять про те, що зірка виглядає чудово, незважаючи на вік і щире захоплюються її сценічними образами.

А нещодавно в мережі з'явилося фото, на якому Софія Михайлівна виглядала настільки свіжо і привабливо, що фоловери зробили цікаві висновки. Наприклад, заявили, що на восьмому десятку років вона виглядає краще, ніж на зорі творчої кар'єри.

Втім, не обійшлося і без припущень, що "омолодитися" артистці допоміг Всемогутній фотошоп і грамотна ретуш знімка:

До речі, в молодості Софія Ротару часто експериментувала з зачіскою і радувала фанатів ефектними образами:

До слова, кілька років тому в росЗМІ активно обговорювалася тема того, що Софія Ротару вдалася до допомоги альтернативних б'юті-засобів. Йшлося про нібито спеціальну "силіконову маску", яку співачки одягає перед кожним виходом на сцену або появою на публіці.

Але оскільки перебувати в такій масці тривалий час дуже проблематично, то її публічні виходи тривають не більше двох-трьох годин. Що стосується самої співачки, то він не коментує подібні чутки, а ось її концертний директор зазначив, що вона піклується про свою зовнішність більш традиційними методами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Маша Єфросиніна показала, як проводить час з чоловіком в домашній обстановці.

Також наш портал розповів про те, що дочка Маші Полякової пояснила, які відносини склалися між її батьком і бойфрендом.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала рідкісні постільні фото без макіяжу.