Співак Олег Газманов здивував фоловерів танцювальними здібностями. Безумовно, артист і раніше публікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, якими доводив, що молодий душею. Але цього разу він продемонстрував не тільки оригінальні хореографічні па біля басейну, а й новий імідж.

Музикант відростив сиву бороду і, на думку фанатів, став схожий на Діда Мороза у відпустці. А ось завдяки імпровізованій танцювальній постановці його порівняли з відомим «танцюючим мільйонером» Джанлуки Ваккі. З тією лише різницею, що 70-річний Газманов старший за свого активного "колеги" практично на 20 років.

До слова, коли інтернет-користувачі кинулися активно обговорювати пост Олега Газманова, артист закрив коментарі. Але сам написав: "Ось і скінчилася відпустка! Підсумки-набрався сил, засмаг, наплавався, відростив бороду, скучив по дому, дітям, собакам, снігу і роботі. Вилітаємо додому!!!".

До речі, до цього Олег Газманов намагався "осідлати веселку", але нарвався на оригінальні коментарі хейтерів:

Автором практично всіх фото Олега Газманова виступає його дружина і муза Марина, яка докладає максимум зусиль, щоб артист виходив в кадрі виграшно.

Раніше "Hyser" писав про те, що Лариса Доліна показала свій Лисий череп у всій красі і викликала бурхливу реакцію шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що Олена Апіна кардинально змінила імідж і перефарбувала волосся в яскравий колір.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв показав, як вміє розважатися у відпустці і заітригував шанувальників оголеними кадрами.