Експериментувати із зовнішністю і образами для представників сучасного шоу-бізнесу - справа звична. Деякі з артистів беруться за зміни свого іміджу самостійно, а хтось-співпрацює з фахівцями і знаменитими фотографами.

Так, екс-солістка групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва показала, що її любов до прекрасного реалізовується не тільки в піснях і кліпах, але і в оригінальних фотосесіях.

Дружина композитора і продюсера Костянтина Меладзе розмістила серію знімків, зроблених в рамках співпраці з творчою командою журналу L'officiel RUSSIA. Автором фото виступив іменитий fashion-фотограф Ніколас Єфімцев.

Кадри стали доповненням до інтерв'ю, в якому зірка висловилася на тему екології і поділилася своїми секретами турботи про навколишнє середовище. Це пояснює флористичну спрямованість фотосесії і те, чому вокалістка позувала в "квіткових" образах:

Оцінки від тих, кому не припала до душі фотосесія із зірковою блондинкою, з'явилися практично відразу. Інтернет-користувачі розкритикували те, в якому вигляді Віра Брежнєва позувала в кадрі, а деяким з них і зовсім здалося, що він занадто постаріла або навіть хворіє. Втім, комусь із спостерігачів, навпаки, артистка здалася надто молодою...

Раніше "Hyser" писав про те, що актора Павла Прилучного помітили в компанії колишньої дружини на світському заході.

Також наш портал розповів про те, що мережу облетіли дивні знімки Лисої Лариси Доліної.

Нагадуємо, що співачка Альона Апіна похвалилася новим яскравим образом і викликала фурор в соцмережах.