Не стало знаменитого радянського і російського актора Леоніда Куравльова.

Померла зірка кінематографа в 85 років, 30 січня, цього року. Це був неймовірно талановитий актор і прекрасна людина, якій доля підготувала жахливу долю. Останні свої дні Куравльов провів у московському хоспісі імені В.В. Мільйонщикової, де і зустрів свою смерть.

у Мережу злили останню волю зірки Золотого теляти, фото: Українська правда

З'ясувалося, що ще задовго до своєї смерті, 10 років тому він визначився зі своїм місцем поховання. Можна сказати, що його останньою волею було те, щоб він був похований на Троєкуровському кладовищі, де могила дружини.

Актор розпорядився вибити на надгробку його ім'я, щоб зафіксувати свою останню волю.


До слова, варто відзначити, що Леонід Куравльов знявся більш ніж в 200 фільмах, серед яких «Іван Васильович змінює професію», «Афоня», «Найчарівніша і найпривабливіша», «З Лебединого повідомляють», «Ваш син і брат», «Золоте теля», «Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо» і багато інших. Правда по-справжньому знаменитим його зробила роль у фільмі Василя Шукшина «Живе такий хлопець», де він зіграв роль шофера Пашки Колокольникова.

За свій внесок у кінематограф він ще в 1997 році отримав звання народного артиста.

Відомо, що причиною його смерті стала зупинка серця. Він останнім часом важко хворів, тому його рідні були готові до того, що це може статися. Справа в тому, що у нього крім змішаної деменції, була цереброваскулярна хвороба, мозок вмирав. Але врешті-решт не витримало саме серце.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Хіта Леджера пішла по стопах знаменитого батька.

Також наш портал повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк прокоментувала останні чутки про стан її матері.

Нагадуємо, що не стало зірки " маршу турецького "і серіалу"Ранеток".