Ніхто не стане заперечувати, що Гарік Харламов поєднує в собі дотепність, неординарність і розум. Швидше за все саме ці якості допомогли йому стати справжньою зіркою індустрії коміків. А ось те, що виріс Харламов лише з батьком, наклало відбиток на його особисте життя. І правда, на його рахунку безліч романів і вже два офіційних шлюбу, а щастя все немає.

Так, про роман Гаріка Харламова і Катерини Ковальчук вперше заговорили на початку 2020 року.

Відомо, що пара познайомилася на зйомках серіалу "Гусар". З нагоди прем'єри герої і творці проекту влаштували вечірку, після якої між Гаріком і Катериною заіскрило.

А трохи пізніше один з друзів Харламова зізнався журналістам, що " з цієї весни у Гаріка з прекрасною Катериною все серйозно і вони навіть разом живуть. Можна сказати, що наречена, але поки не офіційна дружина".

При цьому свої відносини закохані напоказ не виставляли, але і не ховали. А ось широко обговорювати яскравий роман резидента Comedy Club і молодої актриси громадськість стала в 2021 році. Саме тоді Гарік Харламов привів Катерину Ковальчук на презентацію нового ресторану і представив актрису всім своєю другою половинкою.

Нову дівчину Харламова регулярно порівнювали з колишньою дружиною Христиною Асмус, проте сам актор цю тему ніколи не обговорював.

І ось як грім серед ясного неба, стало відомо про розставання закоханих. При цьому Харламов і Ковальчук не поспішають коментувати особисте життя.
Як відзначають фоловери Харламова, на розставання колишніх закоханих вказують відразу кілька речей:
  1. По-перше, пара перестала разом виходити в світ;
  2. По-друге, Катерина полетіла у відпустку на Кубу і влаштовувала там галасливі вечірки з друзями, поки Гарік лежав у лікарні з невідомою хворобою і високою температурою;
  3. В-третіх, днями зірка серіалу" кріпосна " вийшла в світ в компанії актора Павла Рассомахіна. Вона несподівано для всіх "засвітилася" в обнімку з ним на червоній доріжці.