Зірка 90-х Альона Апіна часто експериментує із зовнішністю. Артистка часто епатує публіку сміливими і екстравагантними нарядами, незважаючи на те, що цифри в її паспорті показують далеко за 50.

Знаменитість переконана, що вік – не перешкода бути стильною і зухвалою і всупереч критиці хейтерів надягає міні-спідниці, а то і зовсім позує в нижній білизні.

А в своєму недавньому пості в соціальній мережі Instagram Альона Апіна постала в кадрі в елегантній чорній сукні. Look підкреслив фігуру зірки і дозволив фанатам переконатися в тому, що у неї дійсно є привід пишається своїми формами.

Але більше уваги привернула зачіска Олени Апіної. У підписі до кадру артистка пояснила, що надихнуло її на фіолетові локони, попутно похваливши знайомого дизайнера.

"Може побути Мальвинкой? Подумаю! А ще думаю як би скупити всі Гогіни сукні?! Тому, що так не сидять ніякі інші наворочені-Іменні! Як він їх викроює?! Одне слово-мастерзолоти!"- зазначила вокалістка.

Йдеться про Гога Нікабадзе - одного з найвідоміших дизайнерів сучасності. До слова, на своїй сторінці в соцмережі він також опублікував відеозвіт про те, як проходила зйомка за участю Олени Апіної:

Втім, далеко не всім інтернет-користувачам прийшли до душі метаморфози співачки і вони відзначили, що їй варто було вибрати інший колір волосся.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова расскзала про те, за які наряди в своєму гардеробі їй болісно соромно.

Також наш портал розповів про те, що внучка Михайла Боярського в облягаючому корсеті викликала бурхливі емоції інтернет-користувачів.

Нагадуємо, що екс-чоловік Ані Лорак відповів хейтерам його нової коханої.