Виконавиця Надя Дорофєєва розповіла фанатам про цікаве відкриття, яке зробила нещодавно. Не секрет, що в сучасному світі багато людей не можуть уявити своє життя без Інтернету і гаджетів. Артисти - не виняток, але ось далеко не всі зізнаються в тому, що залежні від соцмереж і смартфонів.

Так, Надя Дорофєєва опублікувала в Instagram пост в якому повідомила про залежність від соціальних мереж. За словами знаменитості, вона не дооцінювала масштабів проблеми і була впевнена, що з легкістю може відмовитися від часу в Інтернеті. Але на практиці все виявилося інакше і тепер вона проводить своєрідний експеримент.

Вона пояснила, що нещодавно дізналася про можливість виставити інтернет-ліміт в айфоне і, тим самим, обмежити час проведення в мережі. "Згадала не найсвіжіше вираз-діджитал детокс) Ок, думаю, пора спробувати.
Я поставила ліміт на 2 години в день. Я подумала-ОГО! 2 години, цього прям достатньо. Може навіть залишиться ще... " - зізналася вокалістка.

У підсумку після нескінченнихх продовжень, вона вирішила просто напросто відзначити лімітування. "У перший же день я 3 рази продовжувала на 15 хвилин, а потім і зовсім скасувала обмеження до кінця дня" - констатувала Надя Дорофєєва.

Серед фоловерів зірки виявилося чимало її однодумців і тих, хто так само як і дружина Володимира Дантеса не уявляє себе без смартфона в руці... Правда, не обійшлося і без оригінальних рекомендацій:

Раніше "Hyser" писав про те, що Даша Астаф'єва захопила шанувальників ідеальною фігурою в міні-купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль показала своє обличчя зблизька і дуже налякала фанатів.

Нагадуємо, що екс-дружина Потапа Ірина Горова підкорила соцмережі стрункими ніжками в спокусливому вбранні.