Шанувальники молодої виконавиці та внучки Михайла Боярського Катерина прийшли в захват, коли побачили чергову порцію нових фото на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знаменитість не так давно почала своє сходження до шоу-бізнесового Олімпу, але фанати переконані, що у неї є всі шанси стати неймовірно популярною. Окрему увагу публіки привертають форми артистки, які вона підкреслює стильними нарядами.

Наприклад, Катерина недавно похвалилася нарядом, що складається з чорних латексних лосин і бежевого корсета. Крім того, вокалістка змінила зачіску і перефарбувалася з блондинки в брюнетку. До цього на голові зірки була довга світла шевелюра, але, очевидно, що новий рік вона вирішила почати кардинально інший.

У комменпаріях до знімків фоловери відзначили, що Катерина виглядає неймовірно привабливо з темним волоссям і відзначили, що у неї карколомна фігура:

До слова, на сторінці Катерини досить часто миготять кадри, на яких вона виставляє напоказ свою "жіночу гордість". Наприклад, нещодавно вона похвалилася знімком з відпочинку в купальнику і викликала фурор серед чоловічої частини аудиторії. Деякі з них порівняли бюст зоряної спадкоємиці з"бідонами"...

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-чоловік співачки Ані Лорак з'явився на публіці з новою пасією і нарвався на гнів хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва в спокусливій мереживній білизні і викликала захват соцмереж.

Нагадуємо, що Ані Лорак налякала фанатів дивною поведінкою на сцені.