Український співак, пародист і телеведучий Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, на концерті популярного Дизель шоу, заспівав патріотичну пісню "Батько наш – Бандера".

Про це повідомляють ФАКТИ.

Відео виступи Сердючки, співаючої цю пісню, з'явилося в YouTube. При цьому цю композицію співала як Сердючка, так і інші артисти, а також глядачі, що знаходяться в залі. Після цього виступу на Данилко обрушилася хвиля критики.

Не залишився осторонь і екс - "прем'єр-міністр" не визнаної " ДНР " Олександр Бородай.

Бородай, який став депутатом Державної Думи Російської Федерації, коментуючи виступ Сердючки " газеті.ру", заявив, що необхідно заборонити в'їзд українського співакові і пародисту в Російську Федерацію.

За його словами, він не може якось серйозно реагувати на все це, але пропонує заборонити Данилку в'їзд на територію Росії. Він також зазначив, що в Росії і так вже достатньо "своїх недоумств".

Варто відзначити, що Данилко не виступає на території Російської Федерації, вважаючи за краще вибирати інші майданчики для своїх шоу.

За словами шефа-редактора Дизель Студіо Олексія Бланаря, для всіх стало несподіванкою те, що Сердючка виконала цю композицію. Він зазначив, що це була імпровізація від артиста.

"Вєрка Сердючка вміє не тільки "розривати" танцями зал, а й жартувати, що не просто можна, а потрібно на сцені Дизель Шоу", – сказав Бланар.

Данилко також прокоментував свій виступ з цією композицією. За його словами, він дізнався про скандал, що розгорається від ЗМІ. За його словами, він не думав вкладати у виконання цієї композиції якийсь політичний або військовий підтекст.

Також він заявив, що не варто додумувати те, чого немає насправді.

"Це була імпровізація. Не треба вигадувати те, чого немає. Я сприймаю її як просто пісню, і не більше того", – зазначив український артист.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилися повідомлення про страшну хворобу Андрія Данилка.

Наш портал писав, що стало відомо, як і за скільки Данилко пропонували стати президентом.

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів, як купив "Роллс Ройс" легендарного Фредді Мерк'юрі.