Відомий український модельєр Андре Тан, справжнє ім'я якого Андрій Тищенко розповів українкам від якого зимового взуття краще позбутися, щоб не зіпсувати образ.

На своїй сторінці в Instagram він розповів про взуття, яке годиться тільки для того, щоб стояти в шафі. Ну або відправитися в "країну забутих речей" назавжди.

Отже, перша модель - це ботфорти-панчохи із замші.

Таке взуття увійшло в моду досить давно і також давно вийшло з неї. Одягаючи їх, ви повинні розуміти, що ви здешевите ваш образ. І якщо до міні-спідниць такі ботфорти ще пасують, то до широких штанів і багатьох видів спідниць вони не підійдуть.

Якщо ви фанат ботфортів, то вибирайте модель з широкою халявою.

Друга модель - чоботи до середини коліна на низькому ходу.

Мало того, що в таких чоботях, ви виглядаєте нижче, так вони ще й повністю "вбивають" стиль. При виборі високих моделей чобіт, зверніть увагу на взуття з широкою халявою.

Третина - абсолютно будь-яке зимове взуття із зайвим декором.

Поєднувати таке взуття з одягом вкрай складно. Більш того, всі "блискітки" і камені досить непрактичні. В силу нашої погоди можна без нічого втратити пару-трійок страз.

Чверть - ботильйони на платформі або шпильки.

Велика частина таких моделей давно втратили актуальність. Але якщо ви фанат взуття на підборах, то віддайте перевагу широкій халяві.

П'ята - грубі черевики з металевими заклепками.

Багато модниць мають як мінімум по одній парі таких зимових чобіт, проте такі елементи декору роблять взуття досить кричущою і непрактичною. Тому вибирайте високі черевики зі шнурівкою без металевих заклепок та іншого декору, що стане основою для вашого лука.

Раніше Hyser писав про те, що стрінги, високі підбори і прокладки створювалися спочатку для чоловіків.

Також Hyser повідомляв, що знаменита модель показала, як зробила собі золоті протези замість ніг.

Нагадаємо, що не стало відомого італійського модельєра.