Відома журналістка і тепер вже законна дружина актора і продюсера Сергія Жигунова Вікторія опублікувала на своїй сторінці цікавий рецепт.

Кохана кінодіяча, яку нерідко називають "копією" його колишньої обраниці Анастасії Заворотнюк, здивувала гостей сторінки кулінарним ексклюзивом.

За словами Вікторії, вони разом з чоловіком, вирощують домашні лимони, а потім збирають урожай і... засолюють. Незважаючи на незвичність цього кулінарного складу, вона запевняє, що це неймовірно смачний і ароматний інгредієнт до різних страв.

"Я не люблю точні рецепти, в них немає творчості. Тобто, коли я готую страву вперше, намагаюся слідувати рецептом" - зізналася вона. Їх кулінарний тандем створює настощі шедеври і Вікторія називає Сергія Жигунова справжнім шеф-кухарем. Але і не забуває про власні досягнення.

"У Сергія чорний пояс по птиці, м'ясу і по холодній засолюванні, у мене по рибі, супів, салатів, гарнірів" - з гордістю пояснила Вікторія Жигунова.

У коментарях до публікації фоловери почали активно обговорювати незвичайний рецепт, а також відзначили, що кохана артиста виглядає дуже молодо і привабливо. Що стосується порівнянь з Анастасією Заворотнюк, то Вікторія вважає за краще не коментувати подібні зауваження свою адресу і частіше приділяє увагу власному життю.

До слова, в мікроблозі Сергія Жигунова також з'явився схожий пост:

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка хворої на рак Анастасії Заворотнюк розповіла нові подробиці про її стан здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков похвалився шанувальникам новим оригінальним подарунком і зізнався, що не вірить в забобони.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова показала, як змінилася за час відносин з новим коханцем.