Телеведуча Анфіса Чехова під час відпочинку на Сейшельських островах, знайшла для себе однозначну відповідь на питання «пити чи не пити?».

Знаменитість опублікувала докладний пост про те, як бульбашки шампанського допомагають їй розслаблятися і забувати про проблеми і турботи. "Так, так. Шампанське вливається як компот, ніякого похмілля і надмірного алкогольного сп'яніння😍" - натхненно написала вона.

За словами Анфіси Чехової, вона п'є чай і каву на сніданок, а в решту часу дня задовольняється шипучим алкогольним напоєм. При цьому телеведуча запевняє, що у неї немає абсолютно ніякого похмільного синдрому і навіть після великої кількості випитого, відчуває себе чудово.

"Проблеми всі здаються дрібними, люди зрозумілими і зрозумілими, а світ настільки прекрасним і різноманітним, що навіть дивно якось зациклюватися на його недосконалостях" - філософськи зазначила зірка російського ТБ.

Вона зізналася, що подорожі - це для неї щось схоже на наркотику і вона ні за що в житті не готова відмовитися від нього. Під час цих Сейшельських канікул Анфіса Чехова зовсім забула про те, що її турбувало в Москві. "Повне обнулення👌 🏼" - зазначила знаменитість.

У коментарях до посту фоловери обсипали Анфісу Чехову компліментами і побажали їй отримати максимум позитивних вражень:

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських осоромилася через занадто перетягнуті бікіні.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва похвалилася фігурою в спокусливому купальнику і викликала захват соцмереж.

Нагадуємо, що Анна Семенович влаштувала фотосесію на катері і підкорила публіку пишними формами.