Співачка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками філософськими роздумами на ту чи іншу тему. А нещодавно у своєму мікроблозі зірка вирішила поспілкуватися з фанатами на тему краси і молодості.

Зірка пояснила, що щиро не розуміє людей, готових заради змін у зовнішності і всіляких пластичних операцій йти на серйозні жертви. "Не доводьте себе до стану, коли ви продаєте квартиру заради того щоб поміняти обличчя!"- написала вона.

Наталя Могилевська розповіла, що вперше "познайомилася" зі страхом постаріти ще в ранньому віці-тоді їй було 18 років. І з тих пір вона спостерігає за тим, як люди реагують і приймають / не приймають свої вікові зміни.

Більш того, іноді цей страх доводить людей до дивних і необдуманих вчинків. "Деякі з подруг довели цей страх до панічного стану і готовності продати квартиру за можливість втратити обличчя" - пояснила знаменитість.

На думку Наталії Могилевської в цьому плані можна розділити людей на два типи: тих, хто прийняв свою старість і виглядає щасливим і тих, хто так і не змирився з віком і виглядає злісним і буркотливим.

В кінці свого послання артистка зробила висновок, що потрібно бути щасливим всередині і тоді зовнішня краса буде помітна оточуючим.

Свою публікацію артистка доповнила знімком, зробленим у ванній кімнаті. Наталя Могилевська позувала обмотавшись банним рушником і з оригінальною чалмою на голові.

У коментарях до посту Шанувальники не скупилися на компліменти і відзначили, що зірка виглядає неймовірно свіжо і молодо без краплі макіяжу на обличчі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко показала шанувальникам цікаву позу і похвалилася довгими ногами.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус усроіла" чемоданну " фотосесію і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Оксана Байрак посміялася над питанням про Україну.