Канікули відомої російської балерини Анастасії Волочкової разом зі своїм коханим Сергієм, якого вона не так давно представила громадськості, вона відпочиває на сонячних Мальдівах.

Танцівниця звикла показувати в своєму Instagram кожен свій прожитий день і на відпочинку продовжує ділитися спекотними знімками в купальнику. Також не обходиться і без відео в профілі зірки.

Так, балерина вирішила продемонструвати в черговий раз свою витончену фігуру і довжину ніг в короткому відео, яке зняв для неї Сергій. Волочкова прилягла на бік на ліжко, надівши бежевий роздільний купальник. Своє волосся вона зібрала в пучок, а на запасті пов'язала крану нитку.

"Іноді, коли я прошу Сергія мене сфотографувати, він проявляє свій креатив і, не попереджаючи мене, знімає відео.🙈 Найчастіше, виходять цікаві результати, якими дуже хочеться з вами поділитися.😊 📸 Чудовий він людина.👍 ", - пише Анастасія під відео, хвалячи свого партнера.

Шанувальники зірки помітили, як Волочкова розцвіла поруч з новим чоловіком і написали їй безліч компліментів: "Анастасія, з Сергієм ви стали ще яскравіше😍 ще прекрасніше 😍 😍 😍 він у вас чудовий🙌❤️🔥 😍"," розцвіла балерина як квітка!👍 🌹Розчулюють відео і сторіси 👍 прям дивлюся і посмішка до вух)) ось така і повинна бути Життя чудових людей!😉 ", "Грація! Шикарна фігура!", "Анастасія, Добрий день! Ви з Сергієм прям змінилися🌸приємно дивитися ваші з ним історії)", " Сергій мабуть посланий вам долею! Шикарна пара❤️", " як гарні ви без шпагатів❤️", - пишуть вони.

Раніше Hyser писав про те, що Волочкова в міні-купальнику показала улюблену позу.

Також Hyser повідомляв, що Волочкова показала "раскарячку" в машині, заявивши, що кругом влада.

Нагадаємо, що Волочкова приспустила бікіні і пролетіла по повітрю.