Актриса гумористичної студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомила шанувальникам важливу новину. Артистка пояснила, що поповнила ряди представників сучасного шоу-бізнесу, які ведуть Telegram-канал.

За словами знаменитості, вона довго не наважувалася радувати фанатів саме таким контентом, оскільки не була впевнена в своїх силах. Однак у світлі недавніх подій і, в тому числі, інтерв'ю Маші Єфросиніній, Олена Кравець все-таки зважилася на інтернет-експеримент.

"Я довго вирішувалася, відмовлялася, сумнівалася, але сьогодні психанула... і, здається, тільки що створила свій канал в Telegram! 🤪 Не знаю, що з цього вийде, хлопці"- написала артистка. Вона пояснила, що цей канал - своєрідний спосіб висловити подяку всім тим, хто підтримує її на творчому шляху.

"Враховуючи мою" активність "в соцмережах, відчуваю, мене чекає хвилюючий новий досвід ... ☺ ️" - з іронією доповнила свій пост подруга Володимира Зеленського. А в якості ілюстрації до публікації вона вибрала атмосферний знімок, на якому позувала в елегантному чорному брючному костюмі.

Однією з перших її підтримала Маша Єфросиніна:

Перейти на канал актриси і комедіантки можна перейшовши за наступною посилання. Перше повідомлення зірки на каналі Lenny_Kravets було таким:

До слова, 1 січня 2022 року Олена Кравець відсвяткувала 45-річчя і отримала масу привітань від друзів і колег по цеху. Також не забув про теплі слова на адресу гумористки і її давній друг - нинішній президент України Володимир Зеленський.

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Євгена Петросяна розповіла про знущання.

Також наш портал розповів про те, що Катя Осадча похвалилася фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що Влад Яма кардинально змінив імідж і викликав бурхливу реакцію шанувальників.