Дружина відомого російського гумориста Євгена Петросяна Тетяна Брухунова на своїй сторінці в Instagram активно спілкується зі своїми підписниками. Також зрідка вона відповідає на їхні запитання, публікуючи спеціальний опитувальник.

32-річна Брухунова відповіла на питання одного з фоловерів, який підняв тему хейта. Він запитав, як Тетяна в цілому ставиться до такого явища, як "хейтери"? І змогла б вона сама хейтить кого-небудь.

Як відомо, тема хейта не з чуток відома дружині молодого гумориста, адже на зорі їх відносин вона сама зіткнулася з негативом на свою адресу.

У своїй соціальній мережі Тетяна одна з небагатьох, хто практично відповідає на всі коментарі передплатників. Цього разу вона відповіла, що покоління, яке виросло в даний час, не вміє відповідати за свої слова.

"Виросло ціле покоління, жодного разу не отримало в морду за свої слова. І дуже шкода. Люди розучилися думати, перш ніж написати. А чому? Та тому що у відповідь нічого не буде. Хейтерів вважаю глибоко хворими людьми, так як людина зі здоровою психікою не може знущатися і ображати іншого, найчастіше незнайомого", – написала Брухунова.

скріншот сторіс, instagram.com/bruhunova

Після того, як громадськість дізналася про те, що Петросян і Брухунова перебувають у близьких стосунках, на адресу дівчини посипалися гнівні коментарі. Її звинувачували в тому, що повела тепер уже Дружина з сім'ї Петросян-Степаненко.

За словами Брухунової, протягом трьох років на неї велося цькування. Вона назвала цей період часом, який гірший, ніж пекло. Але саме завдяки цьому дівчина стала сильнішою.

Зараз у пари підростає син Ваган, якому скоро виповниться два роки.

Раніше Hyser писав про те, що Молода дружина Петросяна вперше показала перше фото сина.

Також Hyser повідомляв, що Петросян показав нове фото з молодою дружиною.

Нагадаємо, що Петросян показав молодій дружині дорогий "шматочок раю".