Знаменитий російський шоумен Гарік Харламов поділився з гостями своєї сторінки в соціальній мережі Instagram постом, в якому розповів про пригоди в новому році. Як з'ясувалося, 2022-й рік для гумориста почався з хвороби.

Екс-чоловік Христини Асмус пояснив, що на певний час зник з поля зору шанувальників не тому, що влаштував собі цифровий детокс. Причиною його відсутності в Instagram стала недуга: "Несподівано з'ясувалося , що крім ковіда, на планеті залишилися ангіна і грип ☺ ️том рік для мене почався не дуже. А судячи з новин, не тільки для мене на жаль".

Крім того, за словами Гаріка Харламова, далеко не весь контент, яким він хоче ділиться з шанувальниками, залишається в соцмережі. Справа в тому, що Instagram нерідко видаляє пости, які суперечать правилам цієї соцмережі.

"Інстаграмм почав банити відоси на свій розсуд як хоче. Тому далеко не все доходить до вас дорогі Передплатники. І цей факт дратує " - пояснив артист.

В якості ілюстрації до своїх слів Гарік Харламов використовував фото, зроблене на тлі домашньої обстановки. Артист позував збираючи улюблений конструктор Lego. Фотокомпанію йому склали милі домашні вихованці.

У коментарях до посту колеги по цеху і шанувальники підтримали артиста. У тому числі, якнайшвидшого одужання йому побажав співак Денис Клявер і гумористка Марина Кравець:

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Дубцова захопила мережу пляжними фото.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу" Інтерни " перестав виходити на зв'язок з родичами після поїздки в Казахстан.

Нагадуємо, що Христина Асмус відверто розповіла про булігу з боку батьків.