Популярна російська співачка Ірина Дубцова поділилася яскравими фото з відпустки.

Зірка вирішила не відставати від своїх колег і теж вирушила на зимові канікули в теплі краї. Уточнюється, що полетіла вона на Мальдіви, де зараз блищить своєю фігурою в купальниках. Справа в тому, що Дубцова помітно схудла і тепер може собі дозволити показати своє тіло на березі Індійського океану у всій красі.


Варто відзначити, що змінилася не тільки фігура знаменитості, але в цілому її образ. Так, нещодавно вона стала брюнеткою з довгим волоссям і густим чубчиком. У такому образі Ірину фанати не бачили вже давно.

Але на новому фото з відпочинку, накладного чубчика у Дубцової вже не видно. Однак так їй навіть краще. Перед камерою зірка постала в рожевому купальнику на пляжі в витонченій позі.


Користувачі не можуть намилуватися зовнішнім виглядом Ірини Дубцової.

До слова, за словами Дубцової, для втрати зайвих кілограмів їй потрібно було просто менше їсти. Тепер артистка харчується один раз в день вечорами. Співачка зізналася, що такий графік прийому їжі їй підходить.

Також вона стала приділяти більше часу фізичним навантаженням. Для цього вона знайшла собі тренера, щоб її заняття спортом проходили ефективно.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак засвітила стрижку під нижньою білизною.

Також наш портал повідомляв, що Ірина Дубцова презентувала першу пісню свого сина.

Нагадуємо, що Ксенія Собчак здивувала дивним зовнішнім виглядом.