Зірка російського театру і кіно Христина Асмус рідко розповідає про своє дитинство, а спільні фото з батьками – і зовсім рідкість в її мікроблозі.

Чому зірка не любить згадувати про те, як росла? Справа в тому, що майбутня знаменитість виховувалася в строгості і батьки змушували її займатися спортом. Як підсумок: вона стала майстром спорту з гімнастики і насилу спілкується з рідними.

Більш того, в росЗМІ пишуть про те, що після закінчення школи в підмосковному місті Корольов, Христина Асмус поїхала з дому і на кілька років обірвала всі зв'язки з батьками.

Блондинка росла під прізвищем Мясникова, але через деякий час взяла більш звучне прізвище Діда – Асмус. Її приклад наслідувала і сестра Карина. До слова, її життя також пов'язане зі спортом і вона працює каскадером в кіно.

Але нещодавно на сторінці Христини Асмус в соціальній мережі Instagram з'явився кадр, на якому вона позувала в компанії мами і тата. У підписі до знімка артистка заявила: "рідкісне фото з батьками ❤️ від цього дуже цінне... я хочу побажати вам (і собі в першу чергу) берегти своїх близьких, не тримати в собі образу, не думати, що знаєте і розумієте більше👐 🏻".

З чим пов'язана така відлига у відносинах з батьками-невідомо. Але увагу шанувальників більше зацікавила особисте життя самої Христини, а неї сімейні негаразди з близькими:

Також Фанати пожартували на тему творчості актриси та її зйомок у провокаційній кінострічці "Текст":

А в листопаді минулого року вона ошелешила фанатів зізнанням про те, що її труїли з самого дитинства:

Раніше "Hyser" писав про те, що у родині Анастасії Заворотнюк трапилася нова біда.

Також наш портал розповів про те, що внучка Михайла Боярського підкорила фанатів відвертим фото.

Нагадуємо, що Ані Лорак в облягаючому вбранні похвалилася розкішним бюстом.