Молода перспективна солістка групи KAZKA приворожила українців своєю творчістю з першої пісні.

Мало хто здогадувався, як виглядає співачка, і після того, як її кліпи почали розлітатися по мережі, як гарячі бабусині пиріжки, багато хто засумнівався в тому, чи правда це вона – носій того мелодійного голосочка, який захопив кожного українця? Вся справа була в зайвій вазі, адже всупереч прекрасному обличчі і геніальному голосу, зайва вага співачки кидався в очі.

Сама Олександра Зарицька не видавала те, що переживає з цього приводу. Адже як справжня артистка вважала, що перш за все талант, а вже після - зовнішність.

Однак виконавиці надійшла пропозиція взяти участь у танцювальному проекті «Танці з зірками». І тут почався шлях схуднення зірки. З вересня 2021 року Олександра Зарицька вже схудла на 20 кг і це стало дуже помітно.

І ось тепер у своєму мікроблозі в мережі Instagram співачка ділиться своїми свіжими фото, на яких видно результати тривалої роботи над собою, включаючи спорт і дієту. Дівчина змінилася просто до невпізнання. На фото співачка в оверсайз одязі, але навіть в ньому Зарицька виглядає карколомно. На знімках обличчя помітно змінило обриси - з'явилися шикарні вилиці, щоки впали, підборіддя загострилося.

Шанувальники відразу помітили перетворення співачки і всипали улюблену виконавицю різними милими коментарями.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Надія Мейхер вміло сховала свій бюст в новій сукні.

Нагадуємо, що Брітні Спірс похвалилася фотографією без білизни.

Також портал Hyser інформував, що Катя Осадча показала оригінальне новорічне вбрання в українському стилі.