Американська поп-діва Брітні Спірс ошелешила фанатів черговою порцією відвертих фото. Після того, як зірка вийшла з-під опіки свого батька Джеймса Спірса її мікроблог заряснів яскравими фото, на яких вона відчайдушно демонструє свободу і незалежність від моральних принципів.

Починаючи з 2008 року через психічну нестабільність, зірка перебувала під повною опікою свого батька. А в лютому 2021 року на стрімінговій платформі вийшов фільм «Хто підставив Брітні Спірс», в якому було детально розказано про її проблеми зі здоров'ям.

Потім почалися судові розгляди, в результаті яких артистка домоглася свободи і зняття батьківської опіки. Але своїми фінансами розпоряджатися повною мірою вона не може, оскільки їх контролює бухгалтер Джон Забел.

З тих пір Брітні постить провокаційні кадри і говорить про те, що для неї немає ніяких кордонів і соромитися нічого, наприклад, нещодавно вона показала себе абсолютно оголеною, але прикрила пікантні частини тіла руками і милим смайлом:

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Брітні Спірс. Фото: Instagram

До цього вона також демонструвала принади свого тіла:

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Брітні Спірс. Фото: Instagram

До слова, що стосується особистого життя, то Брітні Спірс перебуває у відносинах з моделлю і актором Семом Асгарі, який піддерржівал її на шляху до свободи і незалежності:

Брітні Спірс і Сем Асгарі. Фото: Instagram

Брітні Спірс. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що російська телеведуча Дана Борисова налякала шанувальників дивними горбами на тілі.

Також наш портал розповів про те, що Слава Камінська поділилася спільним фото з Ані Лорак і нарвалася на хейтерську критику.

Нагадуємо, що Анна Седокова влаштувала істерику в ресторані і розповіла про тотальне невезіння в житті.